Přeskočit na hlavní obsah
Všechny sbírkyVlastní obsah
Studujeme vlastní obsah na platformě Seduo
Studujeme vlastní obsah na platformě Seduo
Maya Veselá Kopecká avatar
Autor: Maya Veselá Kopecká
Aktualizováno před více než týdnem

První krok po prokliknutí z pozvánky

Po prokliknutí z emailové pozvánky přijmout podmínky užití.


Kde najdu vlastní obsah na platformě Seduo

Pokud jste přihlášení do Seduo a máte licenci vlastního obsahu, vidíte mezi kategoriemi kategorii pojmenovanou po vaší firmě. Zde naleznete všechny kurzy vlastního obsahu, které jsou zveřejněné.

Kde kurzy vlastního obsahu najít


Průvodce sekcí vlastního obsahu

V sekci Vlastní obsah vidíte interní školení vaší firmy. Nikdo mimo firmu nemá do sekce přístup. K jednotlivým kurzům se dostanete přes náhledové ikony.

Úvodní stránka kurzu

Po rozkliknutí kurzu se dostanete na úvodní stránku kurzu, kde vidíte:

  • úvodní video ke kurzu

  • celkovou délku kurzu

  • počet lekcí v kurzu

A máte zde možnost začít studovat či si přidat kurz do plánu. Přidáním kurzu do plánu se kurz objeví v sekci Moje studium.

Pokud kliknete na Začít studovat, vidíte vpravo nahoře možnost Doporučit kurz kolegovi a můžete sledovat, kolik máte z kurzu odstudováno a kolik vám ještě zbývá.

Dále napravo vidíte osnovu kurzu a pod kurzem máte možnost psát si poznámky.

Kurzy s certifikáty s omezenou dobou platnosti

U kurzů, které máte absolvovat opakovaně, bude nastaven certifikát s omezenou dobou platnosti. K určenému datu vám platnost certifikátu vyprší. Pokud je nutné kurz absolvovat znovu, bude vám znovu přiřazen k vystudování. V případě, že je opakované absolvování kurzu dobrovolné, certifikát vám pouze vyprší a znovu absolvování kurzu bude na vás. Jak na opakování již vystudovaného kurzu, si můžete přečíst v tomto článku

Jak se dozvím o délce platnosti mého certifikátu?

Informace o délce platnosti vašeho certifikátu je zobrazena přímo na domovské stránce vašeho účtu. Kdykoli se přihlásíte, uvidíte přehled absolvovaných kurzů s expirací a datum, kdy certifikát vyprší.

Po přechodu do detailu kurzu vidíte informaci o tom, jak dlouho a do kdy je certifikát platný. Platnost certifikátu se počítá ode dne jeho získání, tj. ode dne kdy úspěšně složíte u kurzu závěrečný test.

Pokud jste kurz ještě nezačali studovat, v detailu kurzu vidíte, jak dlouhou platnost bude získaný certifikát mít.

Platnost certifikátu vidíte také pod záložkou Moje studium v přehledu dokončených kurzů.

Co se stane, když můj certifikát expiruje?

Pokud váš certifikát expiruje, znamená to, že už není platný. Pokud vám nebyl kurz znovu přiřazen k vystudování, doporučujeme vám si kurz znovu prostudovat a absolvovat závěrečný test, aby byl váš certifikát obnoven. Přečtěte si, jak na opětovné spuštění kurzu


Nastavení hesla po prokliknutí z pozvánky

Po prvním přihlášení do Sedua přes emailovou pozvánku doporučujeme nastavit si heslo, díky kterému se do Sedua dostanete kdykoliv.

Nastavení hesla naleznete v pravém horním rohu pod ikonou hlavy. Zvolíte možnost Můj profil a hned na první záložce Základní nastavení naleznete jako poslední možnost Změna hesla.

Po kliknutí vám přijde do emailu odkaz, přes který si heslo změníte. Pozor, platnost odkazu je 180 dní a heslo musí mít minimálně 8 znaků.


Co naleznete v záhlaví webové stránky Seduo.cz

Moje studium

Co vše naleznete v sekci Moje studium, si můžete přečíst v článku Záložka Moje studium.

Pokud vám vedle ikony svítí červená tečka, znamená to, že máte nějaké kurzy po termínu k vystudování.

Notifikace

Pod ikonou zvonečku vpravo nahoře se skrývají důležité notifikace. Že máte novou notifikaci poznáte snadno, u ikony zvonečku bude červená tečka a po jejím rozkliknutí se vám objeví banner se zprávou. Dáváme vám vědět například v případě, kdy máte nějaký kurz po datu splnění.

Ikona pro Můj profil a Odhlášení

Úplně vpravo nahoře naleznete pod ikonou osoby dvě možnosti: Můj profil a Odhlásit se. V sekci můj profil si můžete nastavit heslo, své emailové preference, své studijní preference a také si nastavit studijní cíl či přidat čas na studium do kalendáře. Jak na to, se dozvíte v článku Záložka Můj profil.


Podpora v průběhu studia

Po celou dobu studia jsme vám k dispozici v živém chatu v pracovní době od 9:00 do 16:00. Pokud dotaz pošlete mimo tuto dobu, bude zodpovězen hned druhý den. K chatu se dostanete přes oranžovou ikonu v pravém dolním rohu. Pokud ikonu nevidíte, zkontrolujte si, zda máte přijaté všechny cookies. Bez jejich přijetí pro vás chat nebude přístupný.

Co vše se pod ikonou skrývá si přečtěte v článku Komunikujte s námi přímo na stránce Seduo.

Dostali jste odpověď na svou otázku?