Přeskočit na hlavní obsah
Mobilní aplikace
Maya Veselá Kopecká avatar
Autor: Maya Veselá Kopecká
Aktualizováno před více než týdnem

Kde si stáhnout mobilní aplikaci Seduo

Mobilní aplikace je k dispozici ke stažení zdarma jak pro iOS tak pro Android.

Instalace mobilní aplikace Seduo

Při prvním otevření aplikace Seduo si nejprve vyberete region aplikace. Pozor, region musí odpovídat webové verzi, pokud tedy máte licenci na Seduo.cz, i aplikaci si musíte otevřít pro Seduo.cz, tedy zvolit Česko.

Po výběru regionu se vám ve třech krocích představí benefity aplikace a po kliknutí na tlačítko Začínáme se dostanete přímo do aplikace na hlavní stránku.

Po příchodu do aplikace je potřeba se přihlásit ke svému profilu kliknutím na profilovou ikonku v pravém dolním rohu. Zadáváte stejné přihlašovací údaje jako když se přihlašujete do Seduo.cz na počítači.

Na přihlašovací stránce dole vidíte k jaké Seduo doméně se přihlašujete. Pokud by nebyla správná, můžete si ji zde před finálním přihlášením snadno přepnout. Doména musí být stejná jako ta, ke které se přihlašujete na počítači.

Po přihášení se objevíte v sekci Kategorie. Pokud máte nějaké přiřazené videokurzy, uvidíte je v této sekci nahoře. Zároveň díky ikoně sluchátek hned vidíte, které videokurzy jsou vhodné k poslechu.

Pro seznámení s jednotlivými sekcemi aplikace si přečtěte článek Seznámení se záložkami v mobilní aplikaci.

Co dělat, když zapomenu heslo

Pokud si při prvním přihlašování do aplikace nepamatujete své heslo, můžete si na přihlašovací stránce přes možnost Požádat o nové heslo nechat zaslat nové heslo na email. Počítejte s tím, že se jedná o email, kterým se přihlašujete do Seduo, proto o nové heslo žádejte pouze v případě, že máte k emailu aktuálně přístup.

Výhody mobilní aplikace Seduo

Mobilní aplikace umožňuje stáhnout si videokurzy přímo do mobilního telefonu a studovat tak kdekoliv i offline. Pro vzdělávání tak můžete využít cestu do práce či procházku.

Aplikace Seduo:

  • šetří data díky stažení videokurzu přímo do telefonu

  • umožňuje i jen poslech díky přehrávání na pozadí či při zamknuté obrazovce

  • je ideální pro poslech Seduo podcastů a videokurzů označených ikonou sluchátek

  • propojení s webovou verzí Seduo

Aplikace Seduo je propojena s webovou verzí Seduo. To znamená, že když si nějaký kurz rozestudujete v aplikaci a přidáte si ještě třeba i poznámky ke konkrétní lekci ve vybraném kurzu, po přihlášení ke svému účtu na počítači, uvidíte přesně, kde jste skončili ve studiu na mobilním telefonu. Zároveň uvidíte i poznámky, které jste si v aplikaci vytvořili. Toto propojení funguje oboustranně. Cokoliv začnete studovat na počítači, objeví se i jako poslední aktivita na vašem mobilním telefonu.

Jak si stáhnout videokurz do mobilního telefonu

Každý videokurz si můžete stáhnout do svého mobilního zařízení. Stačí si rozkliknout požadovaný videokurz, kliknout na ikonu "Stáhnout" a zvolit zdroj dat pro stažení. Zároveň vidíte informaci o velikosti stahovaného souboru. Videokurz se vám uloží do telefonu a můžete ho kdykoliv poslouchat bez připojení k internetu, nebo signálu.

Doporučujeme videokurzy, které už jste absolvovali, z telefonu vymazat, ať nezabírají místo a můžete si stáhnout další videokurzy, které chcete studovat. Seznam stažených kurzů najdete v sekci "Moje studium" pod záložkou "Stažené". Zároveň kurz poznáte ve výpisu všech kurzů díky ikoně stažení. Po kliknutí na ikonu můžete zvolit, že chcete "Smazat kurz".


Dostali jste odpověď na svou otázku?