Přeskočit na hlavní obsah
Všechny sbírkySeduo.czMobilní aplikace
Mobilní aplikace - záložky
Mobilní aplikace - záložky
Maya Veselá Kopecká avatar
Autor: Maya Veselá Kopecká
Aktualizováno před více než týdnem

Záložky v mobilní aplikaci

Moje studium

Po přihlášení se ocitnete v záložce "Moje studium". V dolní liště u záložky "Moje studium" máte v červeném kolečku počet kurzů, které máte uložené ve svém studijním plánu. Stejně jako na počítači se vám první ukazují kurzy, které jste studovali naposledy, pak ty přiřazené s termínem, bez termínu, kurzy, které jste si vybrali sami a jako poslední jsou kurzy ukončené.


V horní liště vidíte filtr, podle kterého si můžete zobrazit pouze ty kurzy, které jsou:

  • Stažené

  • Rozestudované

  • Přiřazené

  • Nespuštěné

  • Dokončené

Kategorie

Další záložka, která se nachází ve spodní liště nalevo od záložky "Moje studium" jsou "Kategorie". V této sekci si můžete kurzy vyhledávat podle kategorií, které fungují jako filtr v horní liště. Kromě zobrazení kurzů podle kategorie si je můžete ještě řadit podle:

  • Doporučené

  • Nejnovější

  • Nejsledovanější

  • Nejlépe hodnocené

Hledat

Naopak vpravo od záložky "Moje studium", vidíte záložku "Hledat". To je takzvaný našeptávač, který se také nachází na Domovské stránce na Seduo.cz. Zde můžete opět vyhledávat podle názvu kurzu, nebo lektora.


Domů

Úplně vlevo se nachází záložka "Domů", která je v podstatě kopií Domovské stránky na Seduo.cz. Videokurzy jsou zde úplně stejně rozřazené do jednotlivých sekcí jako jsou například Přiřazené, Nejnovější, Oblíbené, a tak dále.. Na konci stránky pak máte možnost zvolit jednu z 12 kategorií a vyfiltrovat si videokurzy z nějaké konkrétní oblasti.

Profil

Poslední záložkou je "Profil", kde najdete přehled vašich videokurzů. Zároveň si zde můžete nastavit váš region, kvalitu streamování, nebo kvalitu videokurzů ke stažení.

Výhody mobilní aplikace

Každý videokurz si můžete stáhnout do svého mobilního zařízení. Stačí si rozkliknout požadovaný videokurz a kliknout na ikonu "Stáhnout". Ten se vám pak uloží a můžete ho kdykoliv poslouchat bez připojení k internetu, nebo signálu.


Druhá velká výhoda je propojení aplikace se Seduo.cz na počítači. To znamená, že když si nějaký kurz rozestudujete v aplikaci a přidáte si ještě třeba i poznámky ke konkrétní lekci ve vybraném kurzu, po přihlášení ke svému účtu na počítači, uvidíte přesně, kde jste skončili ve studiu na mobilním telefonu. Zároveň uvidíte i poznámky, které jste si v aplikaci vytvořili. Toto propojení funguje oboustranně. Cokoliv začnete studovat na počítači, objeví se i jako poslední aktivita na vašem mobilním telefonu.

Dostali jste odpověď na svou otázku?