Přeskočit na hlavní obsah
Všechny sbírkySeduo.cz
Záložka Moje studium
Záložka Moje studium
Monika Štekrová avatar
Autor: Monika Štekrová
Aktualizováno před více než týdnem

Na Domovské stránce se v horní liště nachází záložka "Moje studium". Zde najdete všechny videokurzy, které vám přiřadí váš manažer do studijního plánu, nebo si zde můžete ukládat videokurzy vámi vybrané k vystudování na později.


Jak si uložit videokurz na později

Když si na Domovské stránce vyberete videokurz, stačí kliknout v pravém horním rohu na ikonu, která vám našeptává, že si videokurz můžete přidat do plánu. Když na tuto ikonu kliknete, videokurz se vám objeví právě v záložce "Moje studium".


Druhá možnost, jak si videokurz uložit na později, je z jeho detailu. Hned vpravo vedle úvodního promo videa je tlačítko "Přidat do plánu".


Záložka Moje studium - Moje kurzy

Zde vidíte všechny vaše videokurzy, které jsou seřazené od těch naposledy studovaných, přes přiřazené videokurzy s termínem, přiřazené bez termínu, videokurzy, které jste si přidali do plánu sami, až po ty dokončené.

U jednotlivých náhledů videokurzů rovnou vidíte, kolik už jste odstudovali a můžete jedním kliknutím ve videokurzu pokračovat nebo se z videokurzu odhlásit.

Pokud jste si psali u videokurzu poznámky, pak se na ně můžete ihned podívat. Stačí kliknout na Uložené poznámky a rozbalí se vám poznámky k danému kurzu, které si můžete zkopírovat.

Videokurzy si můžete pro větší přehlednost filtrovat. Zvolit si můžete z těchto kategorií:

  • Rozestudované kurzy

  • Přiřazené kurzy

  • Nespuštěné kurzy

  • Dokončené kurzy

U dokončeného videokurzu máte možnost ho ohodnotit. Pokud jste jej ohodnotili, vidíte své hodnocení. Pod záložkou historie studia vidíte datum dokončení videokurzu a máte možnost si stáhnout certifikát, který vám přišel i do e-mailu. Videokurz si také můžete kdykoliv spustit znovu.


Záložka Moje studium - Moje vzdělávací programy

Po kliknutí na záložku Moje vzdělávací programy vidíte všechny vzdělávací programy, které jste si přidali do svého studijního plánu.

U jednotlivých náhledů vzdělávacích programů rovnou vidíte, kolik z programu máte hotovo a můžete jedním kliknutím ve vzdělávacím programu pokračovat nebo se ze vzdělávacího programu odhlásit.

Dostali jste odpověď na svou otázku?