Přeskočit na hlavní obsah
Všechny sbírkySeduo.cz
Detail videokurzu
Detail videokurzu
Monika Štekrová avatar
Autor: Monika Štekrová
Aktualizováno před více než týdnem

Jak vyhledat požadovaný videokurz si přečtěte v článku Jak vyhledat požadovaný videokurz.

Když najdete videokurz, který vás zajímá, tak na něj kliknete a dostanete se do jeho detailu. Jako první si zde můžete všimnout tak zvaného promo videa, které vám stručně shrne, co se ve videokurzu můžete naučit.

Vpravo vedle videa vidíte tři údaje:

  • Celková délka

  • Počet lekcí

  • Hodnocení

Pod promo videem naleznete informaci, zda je kurz vhodný k poslechu a velmi stručnou anotaci.

Následují 4 sekce:

  • Přehled

  • Osnova

  • Lektoři

  • Hodnocení

Do jednotlivých sekcí se dostanete buď skrolováním nebo kliknutím na název sekce.


Přehled

V přehledu se dozvíte více o videokurzu, na co se zaměřuje a jaké dovednosti si jeho vystudováním osvojíte.


Osnova kurzu

V osnově vidíte celou strukturu videokurzu, jednotlivé sekce i kapitoly a jejich délku. Snadno se tak prokliknutím můžete dostat na konkrétní kapitolu, která vás zajímá.


Lektoři

V sekci Lektoři máte informace o lektorovi. Můžete si zde lektora pomocí hvězdičky uložit do oblíbených a dostávat tak informaci vždy, když lektor vydá nový videokurz. Proklikem přes jméno lektora se dostanete na stránku lektora, kde vidíte všechny videokurzy, které od lektora na Seduu máme.

Hodnocení

Hodnocení je formou hvězdiček. (Na Seduo.cz už je sesbíráno přes 60 000 hodnocení.) Po kliknutí na hvězdičky se dostanete do detailu hodnocení, kde už vidíte všechna hodnocení i se slovním vyjádřením.

K detailu hodnocení se také dostanete kliknutím na tlačítko Hodnocení nebo skrolováním dolů po stránce s detailem videokurzu až k záložce Hodnocení.


Videokurz

Videokurzy se snažíme držet dlouhé okolo jedné hodiny. Jednotlivé lekce pak okolo deseti minut. Mezi lekcemi v rámci videokurzu můžete přeskakovat. Studovat můžete tedy skutečně jen to, co vás zajímá. Po absolvování videokurzu je na konci vždy závěrečný test, který má přibližně 10-20 otázek. Po jeho úspěšném absolvování obdržíte certifikát. Pokud se vám test nepodaří splnit na těch nejméně 80% k obdržení certifikátu, není potřeba se strachovat, protože test můžete kdykoliv opakovat.

Pokud se vám kurz líbí, můžete si na konci u profilu lektora označit lektora hvězdičkou a tak jej přidat do oblíbených. Pokud lektor vydá nový videokurz, budete o tom informováni. Stejně jednoduše odznačením hvězdičky lektora z oblíbených odeberete.


Detail lekce

Když přejdete do detailu lekce, tak se vám automaticky spouští jako video. Pokud je videokurz vhodný k poslechu v audio formě, naleznete v levém dolním rohu videa přepínač, kterým si můžete lekci přepnout do audia. Audio verze je vhodná na cesty autem, MHD či na procházku.

Doplňující materiály

Lektoři u lekcí uvádějí ještě doplňující materiály, což může být kniha, článek, rozhovor, jiné video a tak dále. Všechny materiály si můžete stáhnout díky ikoně v pravém horním rohu sekce se studijními materiály.

Poznámky

V neposlední řadě tu pak máte Poznámky k videokurzu, které jsou vedle Studijních materiálů. Pokud nemá videokurz žádné studijní materiály, jsou jen samotné Poznámky. Poznámky se automaticky ukládají a vždy je zde při příští návštěvě najdete. Poznámky se propisují napříč kurzem, nejsou vázané na konkrétní lekci. Na záložce poznámky tak naleznete všechny poznámky, které jste si v průběhu kurzu zapsali.

Pokud vás lekce zaujme a rádi byste o ní někomu řekli a doporučili, stačí kliknout na tlačítko "Doporučit kolegovi".

Zadáte jeho e-mail a můžete mu připsat i vzkaz. Kolega poté obdrží notifikační e-mail o tom, že jste mu lekci doporučili.

Dostali jste odpověď na svou otázku?