Přeskočit na hlavní obsah
Všechny sbírkySeduo #novinky
Seduo #novinky září / říjen 2024
Seduo #novinky září / říjen 2024
Maya Veselá Kopecká avatar
Autor: Maya Veselá Kopecká
Aktualizováno před více než týdnem

Dovolené a prázdniny jsou za námi a přišel čas zvonění. Slyšíte ho? To se děti a studenti vrátili do škol. I když počkejme… možná to budou naše novinky, které se hlásí o slovo. Pojďme se na ně podívat – máme pro vás nové videokurzy a podcasty. Co vás u nás čeká v roce 2025? Rádi se necháme inspirovat vašimi tipy na nová témata nebo lektory. Studijní preference – dvě slova, díky kterým vám neunikne nic z toho, co vás zajímá. Ukážeme vám, jak si je nastavit.


Buďte připraveni na cokoliv: Naučte se zachránit život v případě požáru

🧯Povinné školení požární ochrany může být pěkná nuda a na jeho konci nevíme o mnoho víc, než na začátku. Na Seduo jsme pro vás proto připravili s hasičským vyšetřovatelem Martinem Kavkou videokurz, ze kterého si studenti odnesou klíčové informace, jak se správně zachovat v kritické situaci a možná tak zachránit i život.

  • Reálné scénáře: Naučíte se zvládat krizové situace díky modelovým situacím.

  • Praktické rady: Zjistíte, co dělat, když začne hořet, jak se evakuovat a kdy volat hasiče.

  • Humor a srozumitelnost: A to všechno podané srozumitelně, s nadhledem a zábavně.

To vše a mnohem více na vás čeká ve videokurzu Požární ochrana pro každého: jak zvládnout požár a neuhořet.

Na videokurz můžete tematicky navázat podcastem Neboj neuhoříš. Dřív se totiž udusíš, který vám osvěží nejdůležitější poznatky ohledně požárů. A pokud jste ještě neviděli, doporučujeme vám také videokurz První pomoc: jak zachránit život společně s podcastem První pomocí nelze ublížit s Markem Dvořákem. Nikdy totiž nevíte, kdy bude vaše pomoc potřeba.


Scénář, kamera, klapka… buďte s námi při výběru témat pro rok 2025

Máte lektory nebo témata, která byste u nás chtěli vidět? Rádi se necháme inspirovat a připravíme vzdělávací obsah podle vašich přání a potřeb. Jdete do toho s námi? Stačí vyplnit krátký dotazník.


Umělá inteligence, Broňa a další novinky

Webináře Seduo #naživo jsou někdy tak skvělé, že si je chcete prostě znovu pustit nebo je rovnou vystudovat. Dva nejoblíbenější proto nyní najdete ve formě videokurzů: Zkroťte devět sabotérů ve vaší hlavě od Martiny Georgievové a webinář s Danielem Gamrotem Bavte se s umělou inteligencí.

AI + AJ = Broňa Sobotka v novém videokurzu Angličtina na maximum: zapojte AI a digitální pomocníky. Naučte se využívat umělou inteligenci a moderní digitální nástroje ve prospěch vaší angličtiny. Broňa pro vás vybral ty nejlepší nástroje a aplikace a krok za krokem vás provede tím, jak je používat.

Chcete proměnit data v přehledné a poutavé vizualizace? Nový videokurz Microsoft Power BI: Vizualizace dat prakticky vás naučí vytvářet dynamické grafy, interaktivní reporty a efektivní dashboardy.

Pro pokročilé je tu maxikurz Profíkem v Power BI za 5 hodin, který spojuje tři kurzy a nabídne vám vše od základů práce v Power BI po ovládnutí jazyka DAX. Získáte dovednosti, díky kterým budete prezentovat data přehledně a s jistotou.


Začněte se těšit… právě pro vás připravujeme

Videokurz plný moudrosti, humoru a inspirace od muže, který díky operacím pomohl zlepšit stovky životů a teď třeba pomůže změnit i ten váš. Profesor Pavel Pafko je jedním z našich nejznámějších chirurgů u nás a jeho životní příběh vám pomůže porozumět tajemství úspěchu, štěstí a smysluplného života. Níže máte malou ochutnávku, ať víte, na co se můžete těšit.

Jak identifikovat a řešit konflikty v mezigenerační komunikaci? Na toto velmi důležité téma se zaměříme ve videokurzu mezigenerační spolupráce s Laurou Blažekovou. Pusťte si níže malou ochutnávku.

V neposlední řadě nás čeká inspirací nabitý podcast o AI s Filipem Dřímalkou. Schválně, umíte odpovědět na otázku, kterou Filip v ukázce z podcastu klade? Ať byla vaše odpověď jakákoliv, v podcastu získáte tipy pro efektivní zapojení AI do vašeho pracovního života.


I léto mělo svoje videokurzy: které byly nejoblíbenější?

Přinášíme vám přehled videokurzů, které byly na Seduo nejsledovanější v průběhu léta. Po kliknutí na odkaz si je snadno přidáte do svého studijního plánu.

Červenec

Srpen


Seduo tip: Nastavte si své studijní preference

Chcete od nás dostávat doporučení na nový vzdělávací obsah odpovídající vašim zájmům a potřebám? Nastavte si ve svém profilu studijní preference a přidávejte si tam oblíbené lektory či kategorie pomocí hvězdiček. Sekci naleznete pod poslední ikonou na horní liště webu pod Můj profil. Více informací o tom, jak si preference nastavit, najdete v našem článku Nastavení studijních preferencí.

Dostali jste odpověď na svou otázku?