Přeskočit na hlavní obsah
FAQ vlastní obsah
Maya Veselá Kopecká avatar
Autor: Maya Veselá Kopecká
Aktualizováno před více než týdnem

Lze přesouvat studijní licence mezi studenty v průběhu kontraktu?

Licence vlastního obsahu se chovají stejně jako Seduo licence. Tzn. licenci vrátíme zpět do seznamu nevyužitých licencí jen tehdy, pokud licence v daném kontraktu ještě nebyla použita.

To zahrnuje tyto situace:

  • nestudent – pozvaný nezačal studovat ani měsíc poté, co dostal(a) pozvánku,

  • student sice studoval v minulém kontraktu, ale v aktuálním kontraktu nezačal studovat,

  • při mazání studenta administrátor zvolí, že student odchází z firmy.

Jinými slovy, jakmile jednou začne student v daném kontraktu studovat, je licence uplatněna a dále je na jiného studenta nepřenosná.

Máme náš obsah zdarma na firemním SharePointu, proč jej přesouvat na Seduo?

Vlastního obsahu se týkají všechny výhody spojené se studijními licencemi Seduo. Studenti mohou obsah studovat i v mobilní aplikaci a administrátoři a manažeři mohou sledovat, jak studenti studují a přiřazovat jim kurzy k vystudování. Vlastní obsah je také součástí

firemních statistik. Díky tomu máte kontrolu, kdo kurzy opravdu absolvoval.

V interních školeních máme citlivé informace, které se nesmí dostat mimo firmu. Je vložení do vlastního obsahu opravdu bezpečné?

K vlastnímu obsahu se nedostanou jiní studenti, než studenti z vaší společnosti, kterým přidělíte licencí vlastního obsahu. Systém vždy při zobrazení kurzu kontroluje, zdali je student z dané firmy a má přidělenou licenci vlastního obsahu v platném kontraktu.

Vytváření vlastního obsahu je příliš náročné, u nás nikdo videa natáčet neumí.

Vlastní obsah neznamená jen videokurzy. Naši klienti pro své interní kurzy s úspěchem využívají například ppt prezentace, ke kterým namluví komentář a my je převedeme na jednotlivé lekce ve formátu mp4. Přečtěte si více o možných formátech a získejte inspiraci pro tvorbu vlastního obsahu.

Už teď nevím, kde mi hlava stojí, kde mám vzít čas na tvorbu vlastního obsahu?

Na tvorbu vlastního obsahu nemusíte být sami. Doporučujeme nechat tvorbu vlastního obsahu na firemních expertech pro jednotlivá témata. Navíc spoustu obsahu máte možná již připravenou. Do vlastního obsahu může patřit například ESG směrnice či pravidla pro práci z domova, se kterými se mají seznámit všichni zaměstnanci.

Jak mohu přiobjednat další kurzy vlastního obsahu, pokud nám jich 5 nestačí?

Pokud máte zájem navýšit počet kurzů vlastního obsahu, kontaktujte prosím svého obchodního konzultanta Seduo, který s vámi vše probere a navýšení vám zařídí.

Může být kurz bez závěrečného testu?

Studium na platformě Seduo je koncipováno tak, že každý kurz je zakončen testem. To samé se týká i vlastního obsahu. I pokud jsou v kurzu použity průběžné testy, například po každé kapitole, musí být na konci celého kurzu závěrečný test.

Co když potřebuji v průběhu implementace kurzu či v průběhu roku více než 3 úpravy?

Rádi pro vás kurz upravíme dle vašich potřeb. Nicméně po překročení limitu 3 úprav na kurz budou další úpravy fakturovány jako vícenáklady. Obraťte se na vašeho obchodního konzultanta Seduo pro cenovou nabídku.

Většina našich zaměstnanců nemá e-mail.

Jedinou možností, jak se k Seduo účtu přihlásit, je pomocí e-mailu. Pokud vaši zaměstnanci nemají pracovní e-mail, mohou pro přihlašování do Seduo využít e-mail soukromý.

Dostali jste odpověď na svou otázku?