Přeskočit na hlavní obsah
Všechny sbírkyVlastní obsah
Podporované formáty pro vlastní obsah
Podporované formáty pro vlastní obsah
Maya Veselá Kopecká avatar
Autor: Maya Veselá Kopecká
Aktualizováno před více než týdnem

V Seduo.cz jsme si vědomi důležitosti flexibility při vytváření vzdělávacího obsahu. Proto vám umožňujeme přidávat vlastní obsah v různých formátech.

Video (MP4)

Videa budou vložena přímo do modulů kurzu pomocí našeho přehrávače videa. Studenti mohou videa přehrávat, pozastavovat a přetáčet, aniž by museli opustit platformu. 

PDF (Portable Document Format)

Máte důležitý pdf dokument a chcete, aby si jej všichni zaměstnanci přečetli? Pošlete nám dokument ve formátu pdf a my z něj vytvoříme lekci kurzu. Po dostatečně dlouhou dobu, aby každý stihl dokument přečíst, jej uvidí na obrazovce a může mu k tomu hrát příjemná hudba. Dokumenty PDF také mohou sloužit jako příloha ke stažení. 

PPT/PPTX (Microsoft PowerPoint)

Prezentace PowerPoint mohou být vloženy přímo do modulů kurzu. Doporučujeme zkombinovat ppt prezentaci s namluveným komentářem. Z takto zaslaného podkladu vám vytvoříme jednotlivé lekce formou mp4 videa. 

Příklad ppt prezentace uložené jako video.

Obrázek (JPG, PNG apod.)

Obrázky se budou zobrazovat přímo v modulech kurzu. Studenti si je mohou prohlížet jako součást obsahu kurzu. Obrázky použijte pro zvýšení vizuální atraktivity, ilustraci pojmů nebo uvedení příkladů.

Tipy pro přidání vlastního obsahu

  • Ujistěte se, že jsou soubory správně naformátovány a optimalizovány pro online prohlížení.

  • Udržujte přiměřenou velikost souborů, aby bylo zajištěno bezproblémové načítání a streamování. Více se o technické specifikaci dozvíte v článku Jak začít s vlastním obsahem.

Pokud máte jakékoli dotazy nebo potřebujete další pomoc, neváhejte se obrátit na náš tým podpory. Rádi vám pomůžeme i pokud máte obsah v jiném formátu, než je uvedeno výše. Napište nám na [email protected]

Dostali jste odpověď na svou otázku?