Přeskočit na hlavní obsah
Všechny sbírkySeduo.cz
Zapomenuté heslo
Zapomenuté heslo
Maya Veselá Kopecká avatar
Autor: Maya Veselá Kopecká
Aktualizováno před více než týdnem

Zapomenuté heslo

Co dělat, když si heslo neuložíte a při příštím přihlášení si na něj nemůžete vzpomenout? Jednoduše klikněte na Seduo.cz na tlačítko Přihlášení.

Na stránce "Přihlaste se ke svému účtu" zvolte až úplně poslední možnost „Zapomenuté heslo?“

Do kolonky, která se objeví, uvedete svůj e-mail. Pozor, musí se jednat o e-mail, kterým se na Seduo přihlašujete. Klikněte na tlačítko „Pošlete mi nové heslo“.

Do vaší e-mailové schránky přijde zpráva od Seduo.cz s předmětem "Obnovení hesla pro Seduo.cz ". Pokud vám e-mail ani po několika minutách nepřišel, zkontrolujte si spam. Pozor, platnost emailu je 180 minut. Pokud změnu hesla nestihnete v této době provést, musíme si o obnovu hesla požádat znovu.

V e-mailu klikněte na tlačítko "Změnit heslo". Otevře se vám nové okno prohlížeče, kde si do kolonky zadáte své nové heslo. Pozor, minimální délka hesla je 8 znaků. Pak už jen klikněte na tlačítko "Vytvořit nové heslo" a v tom samém okně prohlížeče budete přesměrováni do svého profilu na Seduo.cz. Pro další přihlašování budete využívat toto nově nastavené heslo.

Změna hesla

Pokud si přejete heslo změnit, učiníte tak jednoduše ve svém profilu na Seduo.cz pod ikonou "Můj profil" v pravém horním rohu.

Na záložce "Základní nastavení" v sekci "Změna hesla" kliknete na tlačítko "Změnit heslo". Do e-mailu vám odešleme odkaz pro vytvoření nového hesla.

Další postup už je identický jako u zapomenutého hesla, jak je popsáno výše.

Dostali jste odpověď na svou otázku?