Přeskočit na hlavní obsah
Všechny sbírkySeduo.cz
Sdílení certifikátu z videokurzu na LinkedIn
Sdílení certifikátu z videokurzu na LinkedIn
Maya Veselá Kopecká avatar
Autor: Maya Veselá Kopecká
Aktualizováno před více než týdnem

Sdílení ihned po dokončení kurzu

Dokončily jste videokurz? Skvělé, pochlubte se svým úspěchem na LinkedInu. Zvládnete to na pár kliknutí.

Pozn. Sdílení na LinkedIn je možné pouze z webové verze Sedua, v aplikaci tato možnost není dostupná. Certifikát získáte pouze za dokončení videokurzu, u podcastů možnost získat certifikát není.

Po úspěšném složení závěrečného testu se vám objeví sekce s gratulací a možností ohodnotit kurz, kde také naleznete pole Přidat do profilu.

Po kliknutí budete přesměrováni na stránku LinkedIn, přímo do předvyplněného detailu certifikátu, který si přidáváte. Stačí potvrdit zmáčknutím tlačítka Save.

V dalším kroku můžete úspěch sdílet pomocí oslavného příspěvku na LinkedIn pomocí tlačítka Next. Pokud nic sdílet nechcete a stačí vám přidaný certifikát v profilu, zvolíte tlačítko Skip.

Pokud jste zvolili Next, zobrazí se vám náhled příspěvku, kde si můžete libovolně upravit text. Tlačítkem Post pak publikujete příspěvek na LinkedIn.

A takto vypadá certifikát ve vašem výpisu získaných certifikátů.

Sdílení kdykoliv po dokončení kurzu

Pokud si přejete svůj úspěch sdílet později, když už máte gratulační stránku zavřenou, stačí u dokončeného kurzu přidat v URL před název kurzu /gratulace/. Například: https://www.seduo.cz/gratulace/umela-inteligence-pro-kazdeho

URL funguje pouze v případě, že jste v prohlížeči přihlášeni do Sedua a jedná se o kurz, který máte dokončený na 100 %, tj. získali jste certifikát. V takovém případě se dostanete na stránku, kde je i tlačítko sdílení na Linkedin. Další postup je stejný, jako je uvedeno výše.

Pokud se pokusíte url využít pro kurz, který nemáte splněný na 100 %, dostanete se na stránku s chybovou hláškou.

Dostali jste odpověď na svou otázku?