Přeskočit na hlavní obsah
Všechny sbírkySeduo #novinky
Seduo #novinky – květen a červen 2024
Seduo #novinky – květen a červen 2024

Co se připravuje v zákulisí Seduo

Karolina Mirga Danek avatar
Autor: Karolina Mirga Danek
Aktualizováno před více než týdnem

Květen. Lásky čas. Období, kdy je jaro v plné síle a dny jsou delší, příjemnější a ideální k tomu vyzkoušet něco nového. Nejen v životě, ale třeba i v profesním růstu. Podívejte se, co pro vás máme nového, ať víte, co doporučit svým zaměstnancům.

Jako první si můžete prohlédnout nový produktový web Seduo.cz. Ukážeme vám, jaké různé vzdělávací formáty jsme pro vás přichystali nebo jaké momentálně testujeme. Dále přinášíme možnost zeptat se na cokoliv vztahového terapeuta, čeká vás také pravidelný žebříček nejsledovanějších videokurzů i novinky o dalších chystaných podcastech a videokurzech. Na závěr vám poradíme, jak co nejlépe zužitkovat vaše interní firemní školení – můžete si je totiž nechat nahrát na Seduo jako vlastní obsah.

Nový web Seduo.cz

Už nějakou dobu testujeme nový produktový web Seduo.cz, jehož hlavním cílem je představit produkt Seduo firemním zákazníkům v celé šíři. Naší dlouhodobou vizí je stále více pomáhat firmám, aby díky vzdělávání rostli nejen zaměstnanci, ale i společnosti, které svým lidem osobní rozvoj umožňují. Přihlašování do studentského účtu Seduo však zůstává stejné a probíhá tak, jak jste byli zvyklí.

Vzdělávací obsah, nové formáty a piloty

Klasické videokurzy na Seduo znáte, ale víte, že také testujeme videokurzy s více lektory najednou? Například videokurzem 10 pohledů na úspěch vás provede Jan Hřebejk, Tomáš Etzler, Adela Vinczeová a spousta dalších.

Nabízíme i další formáty, ze kterých si zaměstnanci mohou sestavit vlastní vzdělávací cestu.

Online setkání s lektory, které navazují na videokurzy.

Naučná témata zpracovaná odlehčenými rozhovory s top lektory a zajímavými osobnostmi z nejrůznějších oborů.

Krátká videa, díky nimž se dokážete naučit nové věci, i když zrovna nemáte čas na celý videokurz.

Několikatýdenní programy, které kombinují různé formy vzdělávání pro hlubší a rychlý posun.


Otázka na terapeuta

Znáte terapeuta Honzu Vojtka? Brzy s ním budeme natáčet nový Seduo podcast, ve kterém si mimo jiné popovídáme i o jeho nové knize Prostě vztahy, a vám přinášíme možnost zeptat se ho, na co chcete. Na nejzajímavější otázky pak Honza odpoví přímo v podcastu. Tak neváhejte a ptejte se. Své otázky nám můžete poslat do 31. 5.

TIP: Poslechněte si, o čem Honza mluvil v prvním Seduo podcastu Přestaňte hledat pravdy.


Co všechno na Seduo přibylo?

Už jste slyšeli podcast Domluvte se s každým s předním odborníkem na vyjednávání Martinem Konečným? Pokud ne, vřele vám ho doporučujeme.
I proto, že se blíží konec školního roku a může se vám hodit lekce Jak přemluvit teenagera, který se nechce učit.

Kromě podcastu s Honzou Vojtkem, o kterém píšeme výše, máme pro vás také epizodu s jedním z největších oblíbenců na Seduo – Broňou Sobotkou, učitelem, milovníkem angličtiny a věčným optimistou. Pusťte si Seduo Podcast: Angličtina není duch svatý. Sama na vás nesestoupí! a užijte si to.

Nově si můžete pustit také první videokurz vytvořený za pomoci mluvícího avatara – Umělá inteligence prakticky: průvodce užitečnými AI aplikacemi. Je o AI nástrojích, a tudíž i celý vznikl prostřednictvím umělé inteligence – hlavně díky skvělé spolupráci s lektorem Danielem Gamrotem. Ve videokurzu vám představíme 12 AI aplikací, které by vám neměly uniknout. U každé se dozvíte základní postupy, tak abyste ji mohli sami hned začít používat.

TIP: Doporučujeme vám zhlédnout také videokurz Umělá inteligence na maximum s expertkou Barborou Brabcovou.


Nové podcasty i videokurzy

Podcasty jsou na Seduo velmi oblíbené, a tak jsme jim na webu vytvořili samostatnou kategorii. Nově je najdete v sekci Podcasty.

Pravidelně rozšiřujeme také nabídku videokurzů. Nyní vás čeká dvojitá nálož Power BI – nedávno vyšel videokurz o jazyku DAX a brzy přibyde videokurz o vizualizaci v Power BI. Obojím vás provede zkušený lektor Pavel Lasák.

Vuoi parlare italiano? Chcete mluvit italsky? S tím vám pomůže Lea Kolkopová ve svém novém videokurzu Každodenní pokec v italštině. Videokurz bude na Seduo přidán
v průběhu června. Naučíte se pozdravy a rozloučení, vyjadřování souhlasu i nesouhlasu a kromě typických frází najdete ve videokurzu také krátké scénky, díky kterým si můžete vše zopakovat. Podívejte se na malou ochutnávku.

V podobném duchu, jako tomu bylo u videokurzu Marka Dvořáka o první pomoci, chystáme videokurz požární ochrany s Martinem Kavkou, hasičem a vyšetřovatelem požárů. V rámci videokurzu vám prakticky předvede, jak se chovat v případě požáru.

Už brzy se můžete těšit i na další videokurz angličtiny pro pokročilé od rodilého mluvčího Lukea Ponsforda, který má na Seduo momentálně dva videokurzy – (Not so) Basic Business English a Quick English Tips I.


Co je teď populární?

Přinášíme vám přehled videokurzů, které byly v březnu a dubnu na Seduo těmi nejsledovanějšími. Po kliknutí na odkaz si je snadno přidáte do svého studijního plánu.

TOP 3 videokurzy v dubnu

TOP 3 videokurzy v březnu

Jana Chudlíková: První pomoc ve stresu

Vladimír Beneš: Zůstat nad věcí

Seduo podcast: Marek Dvořák: První pomocí nejde ublížit

Petr Kohoutek: Microsoft Copilot

Marek Dvořák: První pomoc

Marek Dvořák: První pomoc


Seduo tip: Nechte si na Seduo nahrát svůj vlastní obsah

Kam uložit firemní školení, aby se k němu zaměstnanci mohli jednoduše vrátit? Máme pro vás řešení – nabízíme možnost nahrát si vlastní obsah na Seduo a mít tak veškeré firemní vzdělávání na jednom místě, a to s využitím všech dostupných funkcí pro administrátory i studenty.

Funguje to jednoduše. Stačí si zakoupit licenci a my za vás vzdělávací obsah na Seduo nahrajeme. Pokud byste měli o službu zájem, stáhněte si leták s nabídkou a ozvěte se svému obchodnímu konzultantovi. Rádi s vámi vše probereme.


Mějte se hezky a přejeme vám, ať je váš zbytek jara plný nových zážitků a příležitostí.


Máte dotazy k obsahu? Máte námět, o čem si chcete přečíst příště? Co se vám líbilo? Napište nám na [email protected].

Dostali jste odpověď na svou otázku?