Přeskočit na hlavní obsah
Všechny sbírkySeduo.cz
Jak snadno podat návrhy na zlepšení platformy Seduo
Jak snadno podat návrhy na zlepšení platformy Seduo
Maya Veselá Kopecká avatar
Autor: Maya Veselá Kopecká
Aktualizováno před více než týdnem

Pro naši komunitu uživatelů jsme vytvořili prostor, kde může každý podávat návrhy na zlepšení. Nová sekce pro podávání nápadů je přístupná prostřednictvím odkazu Návrhy na zlepšení, který naleznete v sekci Dejte nám vědět v zápatí stránky.

Po kliknutí na odkaz Návrhy na zlepšení se vám otevře sekce Pomozte nám zlepšit Seduo, kde se můžete podívat na již existující nápady a v jaké fázi realizace jsou proklikáním tří kategorií:

  • zvažujeme nápady

  • už na tom pracujeme

  • máme hotové

Pokud chcete přidat svůj vlastní nápad klikněte na tlačítko v pravém horním rohu Odeslat nápad.

Budete přesměrováni do formuláře Odeslat nový nápad, který prosím vyplňte. Ujistěte se, že jste o svém návrhu uvedli co nejvíce informací - čím podrobnější bude popis, tím snadněji bude možné pochopit, jaké přínosy by mohla mít jeho realizace. Zvolte také, jak důležité je pro vás nápad realizovat.

Po vyplnění formuláře zadejte svou e-mailovou adresu a potvrďte svůj návrh tlačítkem Odeslat. Poté od nás obdržíte zprávu s žádostí o potvrzení zadané e-mailové adresy.

Pokud si odeslání nového nápadu rozmyslíte, vždy můžete formulář opustit přes křížek v pravém horním rohu.

Každý nápad je cenný a vaše zapojení učiní naši platformu ještě lepším místem online vzdělávání pro všechny. Děkujeme vám!

Dostali jste odpověď na svou otázku?