Přeskočit na hlavní obsah
Všechny sbírkyAdministrace Seduo
Smazání studenta ze Sedua
Smazání studenta ze Sedua
Maya Veselá Kopecká avatar
Autor: Maya Veselá Kopecká
Aktualizováno před více než týdnem

Pokud potřebujete studentovi odebrat licenci Seduo, snadno ho smažete ze Seduo administrace. V sekci Studenti kliknete vlevo před jménem na ikonu se třemi tečkami u studenta, kterého chcete smazat.

Vyberete možnost Smazat.

Pokud se jedná o studenta, který vůbec nezačal v daném kontraktu studovat, máte možnost dát jeho licenci jinému studentovi.

Pokud se jedná o studenta, který již něco v daném kontraktu odstudoval, je důležité uvést důvod, proč jej mažete. Pokud odchází z firmy, můžete licenci přiřadit někomu jinému.

Pokud se jedná o studenta, který je zároveň manažerem, volíte, zda jej mažete kompletně, tj. nebude mít roli ani jako manažer ani jako student.

V takovém případě je opět třeba uvést důvod, proč jej mažete a pokud odchází z firmy, můžete licenci použít pro někoho jiného.

Pokud studentem zůstává a jen se odebírá manažerská role, volíte druhou možnost. Zaměstnance je tak odstraněn ze sekce Manažeři, ale v sekci Studenti zůstává. Každý manažer musí být zároveň i studentem, proto není možné odebrat jen roli studenta a ponechat roli manažera.

Dostali jste odpověď na svou otázku?